Entries Tagged as ''

Stor inspirationskälla!

Idag var jag på en tur till Västerås och fick träffa en otroligt duktig konstnär. En ung, begåvad tjej vars namn också är Sandra. Undra om det ligger något unikt över oss Sandror ;)

Hon kallar sig Kan Dee och jag minns känslan när jag såg hennes verk för första gången, jag blev nästintill galen. Älskar hennes stil som jag inspirerats av när jag själv började skapa. Hon är faktiskt en av anledningarna till att jag började överhuvudtaget!

Jag har mycket kvar att lära och kommer fortsätta inspireras av denna härliga person. Supertrevlig och ödmjuk var hon. En person precis i min smak :)

Art in progress!

Påbörjade en tavla för ett tag sen som kändes jättebra. Lite lagom mystisk och jag ser hur jag vill ha den i mitt huvud men jag får inte riktigt ner det på canvasen…

Se hur jag byggt fram den än så länge:

Life coaching!

Efter ett långt mörkt tunnelseende då massor saker hänt den sista tiden, positiva som negativa, så var det dags att få lite vägledning på det professionella planet genom att träffa en Life Coach för att förhoppningsvis få svar på många av mina frågor som snurrar i huvudet.

Tack snälla Sara för att du fixade detta och såg till att jag hamnade i rätt händer!

För det gjorde jag verkligen! Denna Karin Lindén som håller till i Hälsohuset i Eskilstuna kan jag verkligen rekommendera varmt!

Igår fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk som inte riktigt gick att förklara, inte i jämförelse till något jag varit med om tidigare men tänkte att det var pga snuvan och febern jag dragits med i 1 vecka nu. Vaknade i morse och hoppades att den skulle försvunit men icke!  Den var fortfarande kvar och jag tänkte att den kommer ju inte bli bättre av att sitta och spänna sig under detta möte.

Men jag kom faktiskt på mig själv med att huvudvärken var borta när jag klev in i bilen därifrån! Vilken befrielse! Kanske var det lite positiv energi som gjorde det?

Kanske är just det jag behöver nu… Positiv Energi!

beach

Dagens outfits!

I Göteborg tog jag på mig mina favvobyxor och tog mig en sväng ner till stan för att gå loss! Måste bara visa en bild på min outfit för den dagen.

De rutiga favvobyxorna från Thailand som är handsydda. Kostnaden var löjlig för mig men hjälpte säkert familjen massa! Då är det roligt att shoppa! :)

Hittade faktiskt ganska mycket i Göteborg på min hastiga shoppingrunda men har inte användt något förrän idag!

Då bar jag denna jeansklänning jag köpte på H&M för ynka 199 kr!

Det är ju nästan lika billigt som Thailand! Dock tror jag inte jag bidrog lika mkt till familjen som sytt de denna gång…

Bikini som alla andra!

Nu vet jag inte hur många bilder jag sett på diverse olika bloggar om just denna bikini:

MLA55_0794_156R_81002

Till och med här på bloggen har ni sett ett inlägg från Josefin där hon skrev om att hon just klickat hem denna bikini. Den är grymt jäkla snygg! Jag tycker förövrigt att H&M har lyckats väldigt bra med deras kollektion av bikinis i år. MEN det jag tycker är så tråkigt är just att man nu ser den ÖVERALLT!

Helt plötsligt så sjunker den i “snyggvärde” då du garanterat inte kommer vara ensam om att bära den på stranden i sommar. Den där exklusiva känslan finns inte!

Nej, Tacka vettja mina Ckrets Bikinis som bara finns enstaka exemplar av i hela världen! Där har vi exklusivitet ;)

Onepiece!

Efter Göteborgstrippen med regn o rusk så kom den otrevliga överraskningen att jag blev dösjuk! :(

Men den positiva överraskningen var att min onepiece kom levererad idag! :)

Den har jag myst i heeela dagen! Love it!

Miss Blue!

Is on the track! :)

Little Ms Sunshine!

Har just njutit av en helt gudomlig frukost ute i solen! Så himla fint hotell Grand Opera Hotell är! Känns dock lite tråkigt att behöva vara ensam om alla dessa fina stunder men snart kommer mina tjejer hit och gör mig sällskap! :)

Har för 3:e och sista (!!!!) gången även bytt rum nu också! Check in-check out!

Nu har jag fått ett ännu större rum med dubbla balkongdörrar ut mot staden Göteborg. Så här ligger jag och njuter i friska luften på hotellet och solen gassar! Lovely!

Ska dra på mig en outfit och så ner på stan en sväng o shoppa lite nu!

Bild 2011-05-14 kl. 11.08

1-0 to the Svenskas! ;)

Haha!!! Jag visade allt vem som var mästare i bowling!

Nik fick pisk av “the Svenskas”!

Nu ska jag sova gott… This old lady needs her beauty sleep ;)

Dagens insats på Ullevi!

Då var dagens insats på Ullevi avklarad och jag och Sandra hade trevligt trots regnet. Vädret varierar mkt men hoppas att det blir någorlunda OK imorgon…

Idag var det bara en lottning inför morgonens stora tävling och vi fick vara med i ett filmklipp som ligger uppe här för er som vill se! :)

Söta Sandra som är nykomling i gänget :)